Back to homepage

Departman za filološke nauke – Novi Pazar

Adresa: Vuka Karadžića bb, Novi Pazar
Telefon: 020/317-754
E-mail: [email protected]

Studenti ovog departmana usavršavaju se u oblastima srbistike i anglistike i nauke i književnosti, takođe se i osposobljavaju za učestvovanje u naučnim radovima. Studenti se kroz dva nivoa studija, osnovne akademske i master akademske studije obrazuju za rad u prosvetnoj delatnosti, institucijama od kulturnog značaja, naučnim institutima, stiču znanja iz oblasti filologije.

Cilj studija na ovom departmanu je obrazovanje stručnog kadra koji će u svakom trenutku odgovoriti na kompleksne probleme koji su u okviru njihove profesije i opšte važnosti za razvoj celokupnog društva.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - DEPARTMAN ZA FILOLOŠKE NAUKE

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - DEPARTMAN ZA FILOLOŠKE NAUKE

BROJ MESTA - DEPARTMAN ZA FILOLOŠKE NAUKE

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments