Back to homepage

Departman za biomedicinske nauke – Novi Pazar

Adresa: Vuka Karadžića bb, Novi Pazar
Telefon: 020/317-754
E-mail: [email protected]

Osnovna delatnost ovog departmana je obrazovanje učenika u oblasti rehabilitacije, sporta i fizičkog vaspitanja i biologije na tri nivoa studija, kroz osnovne akademske, master akademske i doktorske studije. Studenti stiču znanja koja će primenjivati u školstvu, naučnim ustanovama, rekreativnim i terapeutskim ustanovama.

Studijski programi koncipirani su po najmodernijim svetskim i evropskim standardima, na kojima studenti stiču neophodna teorijska i praktična znanja u odabranim oblastima. Nastava se odvija u skladu sa propisima Bolonjske konvencije što podrazumeva aktivno učešće studenata u nastavi i izvodi se kroz osnovne akademske, master akademske i doktorske studije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - DEPARTMAN ZA BIOMEDICINSKE NAUKE

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - DEPARTMAN ZA BIOMEDICINSKE NAUKE

BROJ MESTA - DEPARTMAN ZA BIOMEDICINSKE NAUKE

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments