Back to homepage

Agronomski fakultet – Čačak

Adresa: Cara Dušana 34, Čačak
Telefon: 032/222-584
E-mail: [email protected]

Agronomski fakultet u Čačku je državni fakultet osnovan 1978. godine. Ovaj fakultet je osnovan u sklopu Univerziteta u Kragujevcu. Uz Tehnički fakultet i Institut za voćarstvo ova institucija je postala jedan od osnovnih stubova visokog obrazovanja ove sredine.

Agronomski fakultet objedinjuje nekoliko biotehničkih oblati – opštu agronomiju, prehrambenu tehnologiju, voćarstvo i vinogradarstvo, zootehniku. Fakultet izučava i agroekonomiju kao društveno-humanističku nauku. Delatnost ovog fakulteta je orijentisana na: naučno-istraživački rad, nastavnu delatnost i primenjena istraživanja u praksi.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - AGRONOMSKI FAKULTET

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - AGRONOMSKI FAKULTET

TESTOVI ZA PRIJEMNI - AGRONOMSKI FAKULTET

BROJ MESTA - AGRONOMSKI FAKULTET

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA - AGRONOMSKI FAKULTET

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

4 Comments
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
John Brkovic
1 godina ranije

Kakvi su uslovi za upis studenata koji su srednju skolu zavrsili u i ostranstvu i mogu li oni da polazu prijemni na engleskom jeziku

Nikola Zivic
2 godine ranije

Ukoliko imam zavrsen 3 stepen skolovanja, pritom sam vanredno zavrsio 4 stepen. Moze li se tako upisati na ovaj fakultet?

Jovana
2 godine ranije
Reply to  Nikola Zivic

Koliko ja znam moze. Najbolje da pitas na fakultetu.

Nikola Zivic
2 godine ranije
Reply to  Jovana

Vec sam upisan. Hvala na odgovoru!