Back to homepage

Rudarsko – geološki fakultet – Beograd

Adresa: Đušina 7, Beograd
Telefon: 011/321-91-00
Email: [email protected]

Rudarsko – geološki fakultet – Obrazovno-naučna ustanova čija je osnovna delatnost obrazovanje stručnjaka na tri nivoa studija: osnovnim, master i doktorskim studijama. Na fakultetu je do sada diplomiralo preko 6.500 studenata, a njih preko 450 je doktoriralo. Studijski programi Rudarsko-geološkog fakulteta idealni su za ljubitelje prirode i njenog proučavanja. Najlepši deo nastave studentima predstavlja terenska nastava kroz koju se upoznaju sa prirodnim fenomenima i procesima. Taj period koristi se i za druženje i još bolje upoznavanje sa nastavnim kadrom.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - RUDARSKO-GEOLOŠKI FAKULTET BEOGRAD

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - RUDARSKO-GEOLOŠKI FAKULTET BEOGRAD

TESTOVI ZA PRIJEMNI - RUDARSKO-GEOLOŠKI FAKULTET BEOGRAD

BROJ MESTA - RUDARSKO-GEOLOŠKI FAKULTET

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA - RUDARSKO-GEOLOŠKI FAKULTET

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
THE BRUSH
3 godine ranije

gde mogu naci zbirgu zadataka iz matematike za prijemni, a da je u pdf formatu