Back to homepage

Građevinski fakultet – Beograd

Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 73, Beograd
Telefon: 011/321-86-40
Email: [email protected]

Građevinski fakultet u Beogradu je najstarija visokoobrazovna institucija u oblasti građevinarstva i geodezije u Srbiji. Nastava na ovom fakultetu organizuje se na tri nivoa studija: osnovne akademske, specijalističke i master akademske i doktorske studije. Na fakultetu je do sada diplomiralo preko 11.000 studenata, a njih oko 300 je doktoriralo. Studenti se obrazuju za rad na složenim i odgovornim, ali u isto vreme i kreativnim poslovima. Nastavni i naučno-istraživački rad se odvija na osam katedri.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - GRAĐEVINSKI FAKULTET

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - GRAĐEVINSKI FAKULTET

TESTOVI ZA PRIJEMNI - GRAĐEVINSKI FAKULTET

BROJ MESTA - GRAĐEVINSKI FAKULTET

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA - GRAĐEVINSKI FAKULTET

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

3 Comments
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dalibor
1 godina ranije

Da li moze da se upise u drugom upisnom roku i ako su sva mjesta popunjena?

Svetlana Marinkovic
3 godine ranije

Da li može da se upiše Gradjevinarski fak sa ekonomskom?

Igor Uzon
3 godine ranije

Moze. Potrebno je samo da se polozi prijemni ispit iz matematike. Za vise informacija mozete pisati Studentskom parlamentu Gradjevinskog fakulteta na sledecoj stranici https://www.facebook.com/SPGF15/