Back to homepage

Geografski fakultet – Beograd

Adresa: Studentski trg 16, Beograd
Telefon: 011/333-66-77
Email: [email protected]

Geografski fakultet je državna visokoškolska ustanova čije su osnovne delatnosti visoko obrazovanje i naučni rad. Fakultet izvodi studije na 3 stepena; osnovne, master i doktorske studije. Studije se odvijaju na srpskom jeziku, ali pruža se mogućnost da se pojedini delovi studija kao i doktorske disertacije rade na bilo kom željenom jeziku.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - GEOGRAFSKI FAKULTET

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - GEOGRAFSKI FAKULTET

BROJ MESTA - GEOGRAFSKI FAKULTET

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA - GEOGRAFSKI FAKULTET

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

2 Comments
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Tijana
8 meseci ranije

zašto je nemoguće ući na sajt geografskog fakulteta u bg???, ovde su takođe izbrisane tabele, prijemni, uslovi za upis…

Milica
1 godina ranije

Postovani, da li se zna kada izlazi konkurs za upis na fakultet i da li su ova mesta za budzet, navedena u tabeli, konacna ili ce se menjati? Hvala unapred