Back to homepage

Fizički fakultet – Beograd

Adresa: Studentski trg 12, Beograd
Telefon: 011/715-81-51
Email: [email protected]

Fizički fakultet u Beogradu čine dve ustanove, a to su Institut za fiziku i Institut za meteorologiju. Budući studenti biraju jedan od 4 ponuđna smera na osnovnim akademskim studijama. Nastava i naučno-istraživački rad se odvijaju na 12 katedri. Nastavni kadar čine 47 redovnih i vanrednih profesora i docenata.

Fakultet raspolaže brojnim laboratorijama u kojima se odvija eksperimentalna nastava i naučno-istraživački rad. Studentima su na raspolaganju 3 biblioteke sa čitaonicama sa preko 30.000 knjiga.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - FIZIČKI FAKULTET

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - FIZIČKI FAKULTET

TESTOVI ZA PRIJEMNI - FIZIČKI FAKULTET

BROJ MESTA - FIZIČKI FAKULTET

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA - FIZIČKI FAKULTET

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ziko
1 godina ranije

Molim vas am jedna stundent iz Liban ja treba da upisi master studija.kako mogu tu da zavrsimo da joj posaljemo pozivno pismo da dodje za naredni godina