Back to homepage

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja – Beograd

Adresa: Blagoja Parovića 156, Beograd
Telefon: 011/353-10-00
Email: [email protected]

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja je državna visokoškolska ustanova osnovana 1946. godine. Nastava se organizuje na nivoima osnovnih strukovnih, osnovnih akademskih, master akademskih i doktorskih akademskih studija. Zgrada u kojoj se nalazi ova obrazovna ustanova građena je 6 godina, počev od 1962. godine.

Fakultet raspolaže sa: salom za vežbanje, dva veća i dva manja amfiteatra sa kompletnom opremom, dve klasične učionice i dve specijalizovane učionice za informatiku i grupu medicinskih predmeta. Svečana sala i sala dekanata koriste se često za odbrane diplomskih radova. Čitaonica se nalazi u okviru biblioteke i raspolaže sa umreženim računarima.

Fakultet raspolaže i sa otvorenim terenom za fudbal, borilištem za atletiku koje se može koristiti i kao rukometno, odbojkaško i košarkaško igralište. Studentima su na raspolaganju i 4 otvorena teniska terena sa šljakastom podlogom od čega se dva pokrivaju balon salom tokom zimskog perioda.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

[insert1]

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

[insert2]

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

[insert3]

DETALJNIJE

SMEROVI - FAKULTET SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - FAKULTET SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA

TESTOVI ZA PRIJEMNI - FAKULTET SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA

BROJ MESTA - FAKULTET SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA

Konačne i preliminarne rang liste iz prethodnih godina

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

4 Comments
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Desanka Đorđević Jedoksić
3 godine ranije

Poštovani,
Kada će biti informacija o prijemnom ispitu za školsku 2020/2021. godinu, da li će biti priprema za polaganje prijemnog ispita, gde se mogu nabaviti testovi za prijemni iz prethodnih godina ili neki udžbenik?
Srdačan pozdrav.

pajaigov
5 godine ranije

Molim Vas da mi odgovorite koliko tačno ispita ima na Difu? Ako je moguće za svaku gidinu posebno. Unaored zahvalan Pavle.

hassan
6 godine ranije

dobar dan.zelim da znam da li na vasem fakultetu postoji smer za nastavnika ili trenera fizicke kulture osoba sa posebnim potrebama

Pro Ars
6 godine ranije

2006. godine ovaj Fakultet je osnovao Strukovne studije u trajanju od 3 godine sa smerovima : sportsko novinarstvo, sportski memadzment i sportski treneri. Mnogo mladih se upisivalo pune tri cetiri godina na sve ove smerove. Goidisnje se placala skolarina 1000 evra, posebno su se placali kolokvijumi i ispiti, zatim prakticna nastava i naravno udzbenici. Diplomski je kostao 16.000 dinara plus izrada diplome koju izgleda niko nije dobio jer sam cula da su deca dobijala samo nekakve potvrde. Posle cetiri godine FSFV i njegovo rukovodstvo nisu trazili akreditaciju za ova tri smera odn. preinacili su ( verovatno u dogovoru sa nekim… Učitaj još »