Back to homepage

Arhitektonski fakultet – Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra br. 73, Beograd
Telefon: 011/337-01-99
Email: [email protected]

Arhitektonski fakultet u Beogradu je državni fakultet osnovan 1948. godine. Ova institucija je dala sedam članova Srpske akademije nauka i umetnosti i tri počasna doktora Univerziteta u Beogradu.

Jedna je od najznačajnijih obrazovnih institucija u oblasti arhitekture i kao takva predstavlja idealnu sredinu za razvoj profesija koja obuhvataju humanistički, umetnički i tehnološki delokrug.

Fakultet konstanto teži unapređenju kvaliteta visokog obrazovanja i uključivanju u jedistven evropski prostor visokog obrazovanja. Arhitektura i urbanizam utiču na razvoj društva na mnogo nivoa. Zbog toga, misija ovog fakulteta je obrazovna i vaspitna, inženjerska i kulturološka.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - ARHITEKTONSKI FAKULTET

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - ARHITEKTONSKI FAKULTET

TESTOVI ZA PRIJEMNI - ARHITEKTONSKI FAKULTET

BROJ MESTA - ARHITEKTONSKI FAKULTET

Konačne i preliminarne rang liste iz prethodnih godina - ARHITEKTONSKI FAKULTET

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

10 Comments
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Marko
11 meseci ranije

Dobar dan, zanima me šta se sprema za prijemni? I kad izlaze informacije vezanr za prijemni za sledeću godinu, na sajtu?

Marina
1 godina ranije

Sta se desilo sa sajtom? zasto ima informacija samo za par fakulteta? Molim Vas da vratite informacije za sve….

Ana
1 godina ranije

Koji smerovi sve postoje na ovom fakuteltu?

Anastasija
1 godina ranije

Zanima me, što se prijemnog tiče, i literature za pripremu, postoje li određene knjige/udžbenici/zbirke uz pomoć kojih se sprema ili ne? I postoji li, na vašem fakultetu, ona zbirka pitanja opšte informisanosti?

musa hazim
1 godina ranije

radi teske stuacije moja nisam mogao da zavrsim fakultet…..ali sam dao vec vise predmet….moja pitanje kako bi mogao da nastavim studije …posto sam ja stranac iz iraka a imam jos broj index 198/83….hvala na sporezumevanje

Stefan Sladakovic
3 godine ranije

Da li mogu upisati arhitekturu za zavrsenom masinskom srednjom skolom (tehnicar za kompijutersko upravljanje)

Rarara
3 godine ranije

Koliko bodova traze za budzet na osnovnim,a koliko na integrisanim studijama?

Marko
3 godine ranije

Da li mogu upisati arhitekturu sa zavrsenom srednjom ekonomskom skolom?