Back to homepage

Visoka tehnološka škola strukovnih studija – Aranđelovac

Adresa: Josifa Pančića 11, Aranđelovac
Telefon: 034 6701820
Email: [email protected]
 

Preteča današnjoj Visokoj tehničkoj školi je Viša tehnološka škola za nemetale, osnovana juna 1960. godine. Škola se na početku svog postojanja suočavala sa problemima manjka prostota za izvođenje nastave. Nastava se izvodila u dve učionice za kvailifikovane radnike koje nisu bile u vlasništvu škole.

Danas ova visokoškolska ustanova raspolaže sa preko 2500 m2 prostora u svom vlasništvu, uključujući laboratorije za hemiju, tehnologiju keramike, fiziku, laboratoriju za ispitivanje kvaliteta zemljišta, računarsku laboratoriju i dr. Studijski programi koncipirani su u skladu sa Bolonjskom deklaracijom, gde se nastava odvija kroz osnovne strukovne u trajanju od 3 godine i specijalističke strukovne studije u trajanju od 1 godine.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA TEHNOLOŠKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA TEHNOLOŠKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

TESTOVI ZA PRIJEMNI - VISOKA TEHNOLOŠKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

BROJ MESTA - VISOKA TEHNOLOŠKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments