Back to homepage

Visoka tehnička škola strukovnih studija – Zvečan

Adresa: Nušićeva 6, Zvečan
Telefon: 028/664-179
Email: [email protected]

Visoka tehnička škola strukovnih studija Zvečan je državna škola osnovana 1961. godine, sa dugom tradicijom u obrazovanju kadrova tehničke struke, kao i sa razvijenom međudržavnom saradnjom sa srodnim ustanovama u okruženju. Kao takva, ona predstavlja primer škole u kojoj se promoviše praktično znanje, a i studenti potvrđuju i razvijaju svoje sposobnosti, kreativnost, stvaralačko i analitičko mišljenje, grade svoju ličnost i postaju odlični stručnjaci.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - Visoka tehnička škola - Zvečan

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - Visoka tehnička škola - Zvečan

BROJ MESTA - Visoka tehnička škola - Zvečan

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nemanja
3 godine ranije

Da li je Visoka tehnicka skola u Zvecanu akreditovana?