Back to homepage

Visoka tehnička mašinska škola strukovnih studija – Trstenik

Adresa: Radoja Krstića 19, Trstenik
Telefon: 037/711-479
Email: [email protected]

Visoka tehnička mašinska škola strukovnih studija u Trsteniku je naslednik Više škole koja je osnovana 1962. godine. Kadrovi su prvenstveno školovani u fluidnoj tehnici. Škola realizuje i naučnoistraživačku delatnost pored obrazovne. Svi studijski programi usklađeni su sa Bolonjskom deklaracijom. Nastava se odvija na dva nivoa studija kroz osnovne strukovne i specijalističke strukovne studije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA TEHNIČKA MAŠINSKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA TEHNIČKA MAŠINSKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

TESTOVI ZA PRIJEMNI - VISOKA TEHNIČKA MAŠINSKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

BROJ MESTA - VISOKA TEHNIČKA MAŠINSKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

3 Comments
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nevena
3 godine ranije

Poštovani da li mogu da se sa Prirodnog matematickog fakulteta, odsek drumski saobracaj, prebacim u Trstenik? Ako moze, koji su uslovi? Srdacan pozdrav, nadam se da cete mi sto u kracem roku odgovoriti. Hvala Vam unapred.

Nenad
4 godine ranije

Postovani interesuje me da li mogu vanredno da upisem visu skolu u Trsteniku.Zavrsio sam srednju za mehanicara HiP-a,a predve godine i specijalisticki ispit isto u Trsteniku.Da li ja sada mogu da upisem kod vas nesto vanredno?Pozdrav

Aleksandar
5 godine ranije

Da li moze sa trogodišnjem smerom (vozac motornih vozila) da se upise drumski saobracaj