Back to homepage

Visoka škola tehničkih strukovnih studija – Čačak

Adresa: Svetog Save br.65, Čačak
Telefon: 032/302-782
Email: [email protected]

Misija škole je da uz stalno prilagođavanje nastavnih sadržaja evropskim modernim sistemima, primenu savremenih metoda i tehnika i kroz istraživački proces, obrazuje mlade i kvalitetne stručnjake u oblasti tehničkih nauka: elektrotehnike, elektronike i računarstva, informatike, mašinstva, tehnologije i menadžmenta, koji su osposobljeni za neposredno uključivanje u proces rada.

Studjiski programi koncipirani su u skladu sa Bolonjskom deklaracijom. Nastava se odvija kroz osnovne strukovne i specijalističke strukovne studije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA ŠKOLA TEHNIČKIH STRUKOVNIH STUDIJA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA ŠKOLA TEHNIČKIH STRUKOVNIH STUDIJA

TESTOVI ZA PRIJEMNI

BROJ MESTA - VISOKA ŠKOLA TEHNIČKIH STRUKOVNIH STUDIJA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

3 Comments
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
milan krivokapić
4 godine ranije

da li praktično gašenje visokih tehničkih škola strukovnih studija je u stvari gašenje znanja u srbiji jer bitan razlog fakulteti nemaju praksu a visoke strukovne su obavezne

Bosko
6 godine ranije

Do kada traje konkurs za upis kandidata u 2017 godini?

Bosko
6 godine ranije

Do kada traje konkurs za upis kandidata u 2017 godini?