Back to homepage

Visoka škola strukovnih studija za vaspitače – Kruševac

Adresa: Luke Ivanovića 22, Kruševac
Telefon: 037/420-761
Email: [email protected]

Škola je osnovana 1948. godine u Kuršumliji, da bi tek 25 godina kasnije počela sa školovanjem prvih vaspitača. Visoka škola strukovnih studija za vaspitače u Kruševcu i ove godine vrši upis na 3 smera osnovnih strukovnih studija. Svi studijski programi koncipirani su u skladu sa Bolonjskom deklaracijom. Nastava se odvija na dva nivoa studija kroz osnovne strukovne i specijalističke strukovne studije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA ZA VASPITAČE

VISOKA ŠKOLA ZA VASPITAČE KRUŠEVAC - PRIJEMNI ISPIT I UPIS

TESTOVI ZA PRIJEMNI - VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA ZA VASPITAČE

BROJ MESTA - VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA ZA VASPITAČE

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments