Back to homepage

Visoka škola primenjenih strukovnih studija – Vranje

Adresa: Filipa Filipovića 20, Vranje
Telefon: 017/421-859
Email: [email protected]

Godine 1974. osnovana je Visoka škola za obrazovanje radnika u Vranju, koja je obučavala kadar neophodan privredi Vranja. Škola se potom transformiše u Višu tehničku tehnološku školu koja ima nove odseke i smerovi kako bi se potpuno uskladila potrebama kadrovske privrede. Godine 2002. škola je prešla na Bolonjski sistem i omogućila trogodišnje smerove. Nastava se odvija na dva nivoa studija, kroz osnovne strukovne i specijalističke strukovne studije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA ŠKOLA PRIMENJENIH STRUKOVNIH STUDIJA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA ŠKOLA PRIMENJENIH STRUKOVNIH STUDIJA

TESTOVI ZA PRIJEMNI - VISOKA ŠKOLA PRIMENJENIH STRUKOVNIH STUDIJA

BROJ MESTA - VISOKA ŠKOLA PRIMENJENIH STRUKOVNIH STUDIJA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments