Back to homepage

Visoka škola strukovnih studija – Užice

Adresa: Trg Svetoga Save 34, Užice
Telefon: 031/512-013
Email: [email protected]

Viša škola za obrazovanje radnika počinje sa radom 1975. godine i od nje 1987. godine nastaje Viša tehnička škola, današnja Visoka škola strukovnih studija u Užicu. U sklopu 4000 m2 školske imovine, nalaze se moderni amfiteatri, računarske laboratorije, opremljene biblioteke, internet sale itd. Najsavremenija oprema koristi se pri izvođenju nastave, što dovodi do vizuelizacije nastave, usled čega se lakše stiču nova znanja i veštine. Škola sarađuje i sa više preduzeća i ustanova u Srbiji. Nastava se odvija u skladu sa Bolonjskom konvencijom na dva nivoa studija, kroz osnovne strukovne i specijalističke strukovne studije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA UŽICE

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA UŽICE

TESTOVI ZA PRIJEMNI - VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA UŽICE

BROJ MESTA - VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA UŽICE

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Luka
5 godine ranije

Dobar dan, da li je Studij zdravstvene nege redovan ili vanredan?
Vec sam pohadjao isti fakultet u Sarajevu,gde sam polozii prijemni i 10 ispita sa prve godine. Da li bi mi to bilo uracunato?

Unapred zahvalan

Molim ako mogu dobiti neki vas kontakt telefon i vise informacija o upisu.