Back to homepage

Visoka poslovna škola strukovnih studija – Valjevo

Adresa: Vuka Karadžića 3a, Valjevo
Telefon: 014/224-735
Email: [email protected]

Državna škola sa tradicijom dugom tri decenije, kroz koju je uspostavljena saradnja sa mnogim institucijama u Srbiji, kao i mnogim kompanijama, bankama i drugim kompanijama i institucijama. Osnovni cilj ove visokoškolske ustanove je dalje unapređenje kvaliteta nastave u svim aspektima. Studijski programi usklađeni su sa Bolonjskom deklaracijom. Nastava se odvija kroz osnovne strukovne i specijalistčke strukovne studije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA POSLOVNA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA POSLOVNA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

TESTOVI ZA PRIJEMNI - VISOKA POSLOVNA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

BROJ MESTA - VISOKA POSLOVNA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments