Back to homepage

Visoka hemijsko tehnološka škola strukovnih studija – Kruševac

Adresa: Kosančićeva 36, Kruševac
Telefon: 037/427-603
Email: [email protected] 

Osnovna delatnost škole jeste da ostvaruje visoko obrazovanje kroz osnovne strukovne studije u okviru svojih akreditovanih studijskih programa. Pored obrazovanja škola obavlja i druge poslove koji komercijalizuju rezultate naučnog, stručnog, nastavnog kao i istraživačkog rada. Studijski programi koncipirani su u skladu sa Bolonjskom konvencijom. Visoka hemijsko-tehnološka škola strukovnih studija iz Kruševca i ove godine upisuje kandidate na tri smera osnovnih strukovnih studija i to 100 kandidata koji će se finansirati iz budžeta države i 40 samofinansirajućih studenata.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA HEMIJSKO TEHNOLOŠKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA HEMIJSKO TEHNOLOŠKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

TESTOVI ZA PRIJEMNI - VISOKA HEMIJSKO TEHNOLOŠKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

BROJ MESTA - VISOKA HEMIJSKO TEHNOLOŠKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments