Back to homepage

Visoka ekonomska škola strukovnih studija Peć – Leposavić

Adresa: 24. novembra bb, Leposavić
Telefon: 028/83-351
Email: [email protected]

Godine 2007. Visoka ekonomska škola strukovnih studija u Peći dobila je akreditaciju svojih studijskih programa i radi kao institucija visokog obrazovanja. Studijski programi osnovnih strukovnih studija traju tri godine, dok specijalističke studije traju godinu dana. Škola je ostvarila saradnju sa drugim visokoobrazovnim institucijama, kao i sa raznim kompanijama, bankama i dr. Nastava je koncipirana po uzoru na principe Bolonjske konvencije, što podrazumeva aktivno učešće studenata u nastavi.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA EKONOMSKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

VISOKA EKONOMSKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA PEĆ-LEPOSAVIĆ - UPIS I PRIJEMNI

BROJ MESTA - VISOKA EKONOMSKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Tamara
2 godine ranije

Dali vazi upis prve godine do 10 og