Back to homepage

Učiteljski fakultet u Prizrenu – Leposaviću

Adresa: Ulica Nemanjina bb, Leposavić
Telefon: 028/84-164
Email: [email protected]

Fakultet je osnovan 1993. godine. Osnovna delatnost je obrazovanje studenata na dva nivoa studija, za rad u prosveti i institucijama od kulturnog značaja. Studijski programi usklađeni su sa Bolonjskom deklaracijom i odvijaju se kroz osnovne akademske i master akademske studije. Fakultet pripada Prištinskom univerzitetu sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - UČITELJSKI FAKULTET

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - UČITELJSKI FAKULTET

TESTOVI ZA PRIJEMNI - UČITELJSKI FAKULTET

BROJ MESTA - UČITELJSKI FAKULTET

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA - UČITELJSKI FAKULTET

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments