Back to homepage

Visoka poslovna škola strukovnih studija – Novi Sad

Adresa: Vladimira Perića – Valtera 4 (sedište), Bulevar kralja Petra I 38 (druga zgrada), Novi Sad
Telefon: 021/485-40-00
Email: [email protected]

Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu je državna škola sa tradicijom dugom 55 godina koja obrazuje kadrove ekonomske struke. Impresivan razvoj Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu počeo je 1959. godine kada je upisana prva generacija studenata ekonomske struke.

Preko 35.000 diplomiranih studenata ove državne škole našlo je zaposlenje u bankama, revizorskim  kućama, turističkim kompanijama, osiguravajućim društvima, investicionim fondovima ili vladinim organizacijama. U protekloj deceniji, škola je dobila veliki broj nagrada i priznanja za svoj uspešan rad, kvalitet, organizaciju nastave i rad svojih profesora.

Uspostavljena je međunarodna saradnja sa mnogim visokoškolskim ustanovama u Evropi. Studentima je omogućena razmena i usavršavanje na mnogobrojnim visokoškolskim ustanovama u Evropi. Kao takva, Visoka poslovna škola strukovnih studija iz Novog Sada predstavlja primer škole u kojoj se promoviše praktično znanje, a studenti potvrđuju i razvijaju svoje sposobnosti, usavršavaju strane jezike, razvijaju kreativnost, stvaralačko i analitičko mišljenje, grade svoju ličnost.

SMEROVI - VISOKA POSLOVNA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA POSLOVNA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

BROJ MESTA - VISOKA POSLOVNA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Stefan Petrović
4 godine ranije

Izuzetno negativno iskustvo sa navedenom visokoškolskom ustanovim sa nekompetentnim i nestručnim kadrom.