Back to homepage

Visoka železnička škola strukovnih studija – Beograd

Adresa: Zdravka Čelara 14, Beograd
Telefon: 011/329-25-17
Email: [email protected]

Visoka železnička škola strukovnih studija nudi akreditovane studijske programe na osnovnim i specijalističkim strukovnim studijama po Bolonjskom procesu, izvanredne uslove studiranja, kvalitetan nastavni kadar, praktičnu nastavu u tehničko-tehnološkoj bazi “Železnice Srbije” A.D. i u drugim vidovima saobraćaja, učestvovanje na sportskim tamičenjima, rad u sekcijama, mogućnost organizovanja dopunske nastave za zaposlene studente vikendom, prihvatljivu cenu školarine, plaćanje u ratama…

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA ŽELEZNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA ŽELEZNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

TESTOVI ZA PRIJEMNI - VISOKA ŽELEZNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

BROJ MESTA - VISOKA ŽELEZNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments