Back to homepage

Visoka tekstilna strukovna škola za dizajn, tehnologiju i menadžment – Beograd

Adresa: Starine Novaka 24, Beograd
Telefon: 011/323-40-02
Email: [email protected]

Odlukom Republičkog veća narodne Republike Srbije u junu 1958. godine osnovana je Viša tekstilna škola sa ciljem da osposobi stručne kadrove za realizaciju proizvodnje u tekstilnoj industriji, da prati razvoj tekstilne industrije kako u zemlji tako i u inostranstvu, kao i da usavršava na državnom nivou sve organizacije i ustanove tekstilne industrije. Nastava se odvija u skladu sa Bolonjskom deklaracijom kroz osnovne strukovne i specijalističke strukovne studije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA ŠKOLA ZA DIZAJN, TEHNOLOGIJU I MENADŽMENT

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA ŠKOLA ZA DIZAJN, TEHNOLOGIJU I MENADŽMENT

TESTOVI ZA PRIJEMNI - VISOKA ŠKOLA ZA DIZAJN, TEHNOLOGIJU I MENADŽMENT

BROJ MESTA - VISOKA ŠKOLA ZA DIZAJN, TEHNOLOGIJU I MENADŽMENT

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments