Back to homepage

Visoka tehnička škola strukovnih studija – Beograd

Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 152a, Beograd
Telefon: 011/267-15-00
Email: [email protected]

Visoka tehnička škola, uz primenu savremenih principa edukacije, obrazuje mlade i kvalitetene stručnjake, sposobne da se uključe u tokove proizvodnje zasnovane na novim tehnologijama.

Visoka tehnička škola strukovnih studija iz Beogarda je škola sa višedecenijskom tradicijom. Osnovana je 1974. sa ciljem da, uz praćenje najnovijih tehničko-tehnoloških dostignuća, obrazuje profile inženjera orijentisane tržišnoj privredi.

Studijski programi rađeni su po uzoru na najistaknutije evropske ustanove sličnog opredeljenja i realizuju se u toku trogodišnjih studija, u šest semestara. Na studijskim programima je zastupljeno ukupno 29 predmeta, uključujući stručnu praksu i završni rad. Svi predmeti su jednosemestralni, a nastava se odvija u vremenu od 15 nedelja u svakom semestru. Studijski programi: Kompjuterski mašinski sistemi i Industrijsko inženjerstvo se realizuju kroz dva izborna modula.

Od školske 2013/14. godine Visoka tehnička škola pokrenula je još jedan studijski program pod nazivom Energetska efikasnost i zelena energija. U skladu sa orijentacijom naše škole da prati savremene industrijske i tehnološke tokove, razlog za uvođenje novog smera Energetska efikasnost i zelena energija jeste strateška potreba Republike Srbije za unapređenjem uslova i mera za racionalnim korišćenjem energije i energenata, koju smo mi prepoznali.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

[insert1]

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

[insert2]

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

[insert3]

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

BROJ MESTA - VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments