Back to homepage

Visoka tehnička škola strukovnih studija – Beograd

Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 152a, Beograd
Telefon: 011/267-15-00
Email: [email protected]

Visoka tehnička škola, uz primenu savremenih principa edukacije, obrazuje mlade i kvalitetene stručnjake, sposobne da se uključe u tokove proizvodnje zasnovane na novim tehnologijama.

Visoka tehnička škola strukovnih studija iz Beogarda je škola sa višedecenijskom tradicijom. Osnovana je 1974. sa ciljem da, uz praćenje najnovijih tehničko-tehnoloških dostignuća, obrazuje profile inženjera orijentisane tržišnoj privredi.

Studijski programi rađeni su po uzoru na najistaknutije evropske ustanove sličnog opredeljenja i realizuju se u toku trogodišnjih studija, u šest semestara. Na studijskim programima je zastupljeno ukupno 29 predmeta, uključujući stručnu praksu i završni rad. Svi predmeti su jednosemestralni, a nastava se odvija u vremenu od 15 nedelja u svakom semestru. Studijski programi: Kompjuterski mašinski sistemi i Industrijsko inženjerstvo se realizuju kroz dva izborna modula.

Od školske 2013/14. godine Visoka tehnička škola pokrenula je još jedan studijski program pod nazivom Energetska efikasnost i zelena energija. U skladu sa orijentacijom naše škole da prati savremene industrijske i tehnološke tokove, razlog za uvođenje novog smera Energetska efikasnost i zelena energija jeste strateška potreba Republike Srbije za unapređenjem uslova i mera za racionalnim korišćenjem energije i energenata, koju smo mi prepoznali.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

BROJ MESTA - VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments