Back to homepage

Visoka škola likovnih i primenjenih umetnosti strukovnih studija – Beograd

Adresa: Pante Srećkovića 2, Beograd
Telefon: 011/329-19-43
Email: [email protected]

Misija škole ogleda se u preispitivanju obrazovnih ciljeva studijskih programa i usklađivanju sa razvojem profesionalnih kompetencija. Škola kroz studijske programe ostvaruje očekivane ishode obrazovanja koja proizilaze iz potreba profesionalnog profila. Školovanjem na studijskim programima Visoke škole likovnih i primenjenih umetnosti strukovnih studija, studenti stiču kvalifikacije visokog stručnog obrazovanja koje im omogućava neposredno uključivanje u radni proces ili nastavak studija. Nastava se izvodi kroz osnovne strukovne studije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA ŠKOLA LIKOVNIH I PRIMENJENIH UMETNOSTI

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA ŠKOLA LIKOVNIH I PRIMENJENIH UMETNOSTI

BROJ MESTA - VISOKA ŠKOLA LIKOVNIH I PRIMENJENIH UMETNOSTI

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments