Nazad na početnu

Visoka poslovna škola strukovnih studija – Čačak

visoka poslovna skola cacakAdresa: Gradski park br. 2, Čačak
Telefon: 032/377-15-52
Website: www.vpscacak.edu.rs
Email: info@vpscacak.edu.rs

Škola je osnovana 2005. godine sa ciljem da obrazuje visokostručni kadar u oblasti ekonomije, marketinga i finansija. Konstantno se teži ka poboljšanju nastave, inovacijama i promenama u cilju što lakšeg sticanja znanja i veština neophodnih u savremenom poslovanju. Studijski programi usklađeni su sa Bolonjskom deklaracijom, što podrazumeva aktivno učešće studenata u nastavi. Nastava se odvija kroz osnovne strukovne i specijalističke strukovne studije.

SMEROVI

OSNOVNE STRUKOVNE STUDIJE (3 godine)

  • Ekonomija i biznis (219 mesta)

SPECIJALISTIČKE STRUKOVNE STUDIJE (1 godina)

  • Poslovno upravljanje (55 mesta)

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Pravo učešća na konkursu za upis u prvu godinu studija imaju kandidati koji su završili četvorogodišnje ili trogodišnje srednje  obrazovanje i koji polože prijemni ispit.

Kandidati polažu prijemni ispit iz Osnova ekonomije i Informatike, a kandidati sa trogodišnjim srednjoškolskim obrazovanjem i dva dopunska ispita po posebnom programu škole u toku prvog semestra.

🎓KONKURS ZA UPIS 2014/2015

Školarina iznosi 99.000 dinara.

TESTOVI ZA PRIJEMNI

Kako bi lakše spremili prijemni ispit za upis na Visoku poslovnu školu strukovnih studija u Čačku spremili smo vam primere testova za prijemni.

  1. Primer 1
  2. Primer 2

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Pretraga

Forum

Anketa

Zašto ste se odlučili za smer koji studirate?