Internacionalni fakulteti

PREDSTAVITE VAŠU USTANOVU NA NAŠEM PORTALU

DETALJNIJE

Internacionalni fakulteti u Srbiji nude studentima mogućnost sticanja diploma koje su priznate u celoj Evropi. Strani fakulteti obezbeđuju i stipendije za veliki broj studenata. Pored toga, Međunarodni fakulteti uglavnom obezbeđuju i studentski smeštaj za strane studente u studentskim domovima.

Internacionalni fakulteti u Beogradu sve više privlače studente iz ovog dela Evrope te se broj predstavništva u Beogradu i drugim gradovima u okruženju povećava iz godine u godinu. Pored obrazovanja po priznatim programima, internacionalni fakulteti daju mogućnost upoznavanja različitih kultura, jezika, mentaliteta i običaja.

U Beogradu postoje internacionalne srednje škole, sa kojih je olakšan put do stranih fakulteta u Evropi. Nastava se izvodi uglavnom na nekom od stranih jezika, te je period adaptacije na predavanja i način studiranja mnogo kraći. Upravo je to glavni razlog da izbor za nastavak školovanja budu internacionalni univerziteti. Pored srednjih škola u Beogradu, školovanje pružaju i internacionalne osnovne škole.

Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*