Fakultet bezbednosti – Beograd

FAKULTET-BEZBEDNOST-150x108Adresa: Gospodara Vučića 50, Beograd
Telefon: 011/64-51-843
Website: www.fb.bg.ac.rs
Email: dekanat@fb.bg.ac.rs

O FAKULTETU

Fakultet bezbednosti je jedina visokoobrazovna institucija u Srbiji koja je matična za naučnoobrazovno i stručno osposobljavanje u interdisciplinarnoj oblasti nauka bezbednosti.

Način studiranja na Fakultetu bezbednosti organizovan je po sistemu modula/izbornih grupa, tako da student može, na osnovu većeg broja ponuđenih izbornih predmeta, sam da profiliše svoje studije u okviru užih naučnih oblasti: studije bezbednosti, odbrane, ljudskih i socijalnih resursa, civilne zaštite i zaštite životne sredine. Fakultet obezbeđuje i mogućnost trajnog stručnog usavršavanja i akademskog napredovanja na specijalis-tičkim, master i doktorskim studijama.

Fakultet bezbednosti školuje generacije studenata koji slobodu i nezavisnost zemlje sagledavaju u duhu savremene bezbednosne kulture, uz uvažavanje vrednos-ti nacionalnog i evropskog identiteta građana Srbije. Utoliko se naučni i društveni ciljevi Fakulteta objedinjuju u kreiranju otvorenog i kreativnog ambijenta za sticanje znanja i sposobnosti pomoću kojih svršeni studenti Fakulteta bezbednosti doprinose stabilnosti i razvoju demokratskih institucija države Srbije i njenog građanskog društva.

Diplomirani studenti obavljaju poslove u oblasti bezbednosti kao rukovodioci, menadžeri ili referenti u centralnim, regionalnim i lokalnim organima državne uprave, vojsci, policiji, velikim privrednim sistemima, malim i srednjim preduzećima i privatnim kompanijama, naučno-istraživačkim i stručnim institucijama, obrazovnim centrima, neprofitnom sektoru, humanitarnim organizacijama, inspekcijskim službama, medijima itd.

Želimo Vam da budete razboriti u odlučivanju i uspešni u studiranju

UPIS NA FAKULTET BEZBEDNOSTI U BEOGRADU

PRIPREMNA NASTAVA

SMEROVI - FAKULTET BEZBEDNOSTI

TESTOVI ZA PRIJEMNI - FAKULTET BEZBEDNOSTI

BROJ MESTA - FAKULTET BEZBEDNOSTI

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA - FAKULTET BEZBEDNOSTI

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

13
Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

9 Komentara
4 Replika
7 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najnoviji najviše glasova
Tijana

Da li će biti drugi upisni rok ?

Filip

Da li ima drugi upisni rok u septembru molim vas mi recite hitno,hvala.

Goldhand

Postovani,
Da li kao samofinansirajući student,prve godine FB,mogu,u slučaju da završim u roku tekuću godinu,budem na budžetu?

Isidora

Ne

Dejan

Kako proveriti kolikoje student polozio ispita

Jelena

Svaki student ima nalog na e studentu gde pise sve.

Danka

Da li je moguce upossti fakultet sa 40 godina i ako jeste koji su uslovi? Inace, davno sam zavrsila gomnaziju, XI, koja je rasformirana i ne znam kako bih dosla do dokumenata

David Gvozdenovic

misljenje o fakultetu?planiram da ga upisem zanima me koliko je perspektivan posle zavrsteka,hvala unapred 🙂

Trajkovic Dragan

sta mislite o drzavnom programu DB

stefko

Nije lose ni to,samo kako li se s tim dolazi do posla.

BodaTajsonDozivotna

Za “strucnjake” kao sto ste vi ni 3 diplome ne bi bile dovoljne za pronalazenje posla.

[…] veće nego prethodnih. Poznatiji fakulteti poput Matematičkog, Filozofskog, Elektrotehničkog i Fakulteta bezbednosti su tokom tri dana predaje dokumenata bar duplo premašili kvotu za […]

[…] veće nego prethodnih. Poznatiji fakulteti poput Matematičkog, Filozofskog, Elektrotehničkog i Fakulteta bezbednosti su tokom tri dana predaje dokumenata bar duplo premašili kvotu za […]