Visoka turistička škola strukovnih studija – Beograd

Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 152a (bivši Bulevar AVNOJ-a), Novi Beogradvisoka turisticka skola beograd logo
Telefon: 011/269-82-22
Website: www.visokaturisticka.edu.rs
Email: info@visokaturisticka.edu.rs

Visoka turistička škola (VTŠ), osnovana 1967. godine kao državna institucija, ima najdužu tradiciju u obrazovanju kadrova za potrebe turističke privrede u Srbiji. Škola obrazuje kadrove za obavljanje stručnih poslova i upravljačkih funkcija u preduzećima turističke privrede.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - Visoka turistička škola Beograd

Visoka turistička škola strukovnih studija je na osnovu odluke Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Republike Srbije, broj: 612-00-01013/2014-04 od 05.09.2014., dobila akreditaciju za studijski program Osnovnih strukovnih studija – EKONOMIJA I TURIZAM sa tri modula:

  • Ekonomija i turizam,
  • Upravljanje u turizmu i
  • Organizatori putovanja i turističko vođenje

Visoka turistička škola strukovnih studija je na osnovu odluke Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Republike Srbije, broj: 612-00-00378/2015-06 od 17.04.2015. godine, dobila akreditaciju za dva studijska programa Specijalističkih strukovnih studija:

  • Menadžment organizatora putovanja
  • Upravljanje u turizmu

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*