Univerzitet Metropolitan – Beograd

Adresa: Tadeuša Košćuška 63, BeogradUniverzitet metropolitan
Telefon: 011/203-08-85
Website: www.metropolitan.edu.rs
E-mail: info@metropolitan.ac.rs

Univerzitet Metropolitan je vodeća naučno-obrazovna institucija koja već 12 godina uspešno obrazuje buduće profesionalne i etičke lidere u Srbiji i regionu, spremne da stvaraju našu budućnost, jer svoju snagu izgrađuje na kvalitetu obrazovanja i bliskoj saradnji sa privredom.

Studenti Fakulteta informacionih tehnologija, Fakulteta za menadžment i Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan pored neophodnog znanja, poseduju i sposobnosti učenja, kreativnog i sistemskog razmišljanja, preduzetništva, a primenjujući visoke etičke stavove, standarde i principe svoje struke.

Univerzitet Metropolitan, kao inovativno-preduzetnički univerzitet,  posebnu pažnju poklanja razvoju privrede i društva čiji je aktivni deo, negovanjem primenjenih istraživanja čije rezultate razvija u inovativne proizvode  u saradnji sa partnerima iz industrije ili preko formiranih start-up firmi.

Savremene akreditovane tradicionalne i Internet (online) osnovne akademske, master i doktorske studije Univerziteta Metropolitan su kreirane po uzoru na renomirane svetske univerzitete, koji daju stručnjake potrebne za najtraženija zanimanja.

MULTIMEDIJA

multimedia

galerija its

socijalne mreze

GALERIJA SLIKA

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Facebook

facebook its

Twiter

twiter its

Instagram

instagram-its


Linkedin

linkedin its

 Google+

google+ its

METROPOLITAN 2

metropolitan 3

metropolitan 4

Sada odlučuješ o svojoj budućnosti,

Ako želiš da budeš uspešan u poslu, potrebno je više od diplome. Univerzitet Metropolitan ti nudi upravo to:

  • Najsavremenije studijske programe – studenti Univerziteta Metropolitan već na prvoj godini studija ostvaruju poslovne uspehe.
  • Kvalitetno obrazovanje za najtraženija zanimanja – studenti Univerziteta Metropolitan osvajaju nagrade na svetskim takmičenjima i najplaćeniji su kadrovi na tržištu rada.
  • Diploma priznata u celom svetu – zahvaljujući Bolonjskom i Američkom (iEEE i ACM) sistemu obrazovanja.
  • Primenjiva znanja i veštine – studenti Univerziteta Metropolitan su prepoznati od strane vodećih kompanija u Srbiji i regionu.
  • Zaposlenje odmah nakon diplomiranja – studenti Univerziteta Metropolitan su najtraženiji kadrovi na tržistu rada.
  • Izbor između tradicionalnih i internet studija – studiraj bilo kad, bilo gde i tempom koji tebi odgovara.
  • Sadržajan studentski život – putovanja, žurke, sportska dešavanja, finansijske i mnoge druge povoljnosti.

Efektan i interaktivan rad u malim grupama – nastava na našem Univerzitetu obavlja se u malim grupama uz interaktivan rad između profesora i studenata.

Lični pristup, mentorski rad i 24h/7 dostupna podrška tokom studiranja.

Najbolje tehnički opremljen prostor u Srbiji na atraktivnoj lokaciji – Univerzitet Metropolitan se nalazi na atraktivnoj lokaciji u okviru Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ na 25. maju pored Dunavskog šetališta. Studentima su na raspolaganju 24h/7 dana u nedelji najsavremenije tehnički opremljene, klimatizovane prostorije sa wireless (WI-FI) internet konekcijom.

Partnerstvo sa vodećim kompanijama i mogućnost da već na prvoj godini studija svoj rad i talenat predstaviš i napraviš prvi poslovni uspeh.

FAKULTETI

metropolitan 1

U ovom trenutku u okviru Univerziteta Metropolitan postoje tri fakulteta :