SANU: Raspisana dva konkursa za najbolji doktorat i za studente matematike i mehanike

05/02/2018, 13:29

SANU: Raspisana dva konkursa za najbolji doktorat i za studente matematike i mehanike

Matematički instiut Srpske akadamije nauka i umetnosti raspisuje dva konkursa, za najbolji doktorat i za studentsku nagradu.

Obe nagrade se odnose na oblast matematike i mehanike, kao i na računarstvo, a rok za prijavu je 20. mart, dok će nagrade, nakon pregleda prijava i predstavljanja radova izabranih kandidata, biti dodeljene u maju 2018. godine.

Obe priznanja se sastoje od diplome i novčane nagrade koja iznosi pedeset hiljada dinara neto.

Pravo učešća

Pravo učešća na konkursu za nagradu za najbolji doktorat imaju svi kandidati koji su doktorsku disertaciju odbranili na nekom od univerziteta u Republici Srbiji u 2107. godini.

Kandidati za studentsku nagradu moraju biti studenti redovnih ili master studija upisani na nekom od fakulteta u Republici Srbiji, koji su u tom statusu bili 1. januara 2017.

Studentska nagrada jednoj osobi može biti dodeljena samo jedanput, a kandidat može biti i tim u kome svaki od članova ispunjava sve uslove.

Više o studenstkoj nagradi saznajte OVDE.

Više o nagradi za najbolji doktorat saznajte OVDE.

05/02/2018, 13:29

1
Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

1 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najnoviji najviše glasova
VolimDaLajem

Ja glasam da makar jedan, ako ne i oba dobije sin rektora Univerziteta u Kragujevcu! Mislim, jedino je on uspeo da bude i student i doktorant u isto vreme. A poznat je i kao odličan matematičar! #pobuna