Rezultati prijemnog – Visoka zdravstvena škola strukovnih studija – Beograd

Rezultati prijemnog ispita na Visokoj zdravstvenoj školi u Beogradu

Prijemni ispiti na visokim školama u Srbiji odvijaju se u istom periodu kao i na fakultetima. Na osnovu konkursa koji svake godine objavljuje Visoka zdravstvena škola strukovnih studija u Beogradu, budući studenti konkurišu na slobodna mesta predviđena konkursom.

Pravo na upis stiču svi kandidati sa završenom trogodišnjom ili četvorogodišnjom srednjom školom. Bodovi se ostvaruju na osnovu uspeha u srednjoj školi i na prijemnom ispitu

Nedugo nakon prijemnog ispita objavljuje se preliminarna rang-lista, a zatim sledi period za podnošenje žalbi kandidata koji smatraju da su na neki način oštećeni prilikom bodovanja. Nakon žalbenog perioda objavljuju se konačne rang-liste, odnosno rezultati prijemnog ispita za upis na Visoku zdravstvenu školu u Beogradu:

Konačna rang lista – prvi upisni rok 2017/2018

 • biljana stojanovic

  Da li mogu upisati smer za fizioterapeuta iako sam zavrsila srednju Trgovacku skolu?

 • AMS

  Da, bitno da je cetvorogodisnji smer

 • Aleksandra

  Da li mogu upisati smer kozmeticar-esteticar sa zavrsenom cetvorogodisnjom tehnickom skolom?

 • Marija

  Zelela bih da upisem za medicinsko-laboratorijskog tehnologa. Zanimaju me pitanja iz biologije, cula sam da se uci iz tri knjige za medicinsku skolu ali nisam nigde videla kako je izgledao prijemni ispit i na cega vise da obratim paznju kada budem ucila. Bila bih zahvalna kada bi mi neko dao neke informacije, hvala.

Pretraga

ANKETA

Gde pronalazite informacije o upisu u srednju školu/fakultet?
Baner ALUM 2