Visoka zdravstveno-sanitarna škola strukovni studija “Visan” – Beograd

visoka zdravstveno sanitrna skola visan zemunAdresa: Tošin bunar 7a, Zemun
Telefon: 011/307-64-70
Website: www.vzsvisan.com
Email: skola@vzsvisan.com

Visoka zdravstveno-sanitarna škola strukovnih studija “Visan“ u Beogradu je samostalna privatna visokoškolska ustanova koja obavlja obrazovnu delatnost u oblasti medicine I ekologije.

Osnovana je 2006. godine kao Viša zdravstveno sanitarna škola VISAN, a 2007. godine prerasla je u visoku školu strukovnih studija i kao Visoka zdravstveno-sanitarna škola strukovnih studija “Visan“ akreditovana je od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta 6.7.2007. godine. U redovnim ponovljenim procesima akreditacije 2012. i 2017. godine, Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta Republike Srbije potvrdila je da Visoka zdravstveno – sanitarna škola strukovnih studija „Visan“ ispunjava sve standarde za akreditaciju visokoškolske ustanove.

VISOKA ZDRAVSTVENO-SANITARNA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA “VISAN“ OBRAZUJE KADROVE BUDUĆNOSTI IZ OBLASTI MEDICINE I EKOLOGIJE

Akreditovani studijski programi osnovnih strukovnih studija

  • Strukovni sanitarno ekološki inženjer
  • Strukovna medicinska sestra
  • Strukovni fizioterapeut
  • Strukovni farmaceut
  • Strukovni medicinski radiolog

Akreditovani studijski programi specijalističkih strukovnih studija

  • Specijalista strukovni sanitarno ekološki inženjer
  • Specijalista strukovna medicinska sestra-oblast Klinička nega

Studijski program u prostupku akreditacije

  • Strukovni nutricionista dijetetičar
  • Specijalista strukovni medicinski radiolog
  • Specijalista strukovni fizioterapeut

Zašto studirati kod nas?

Ako razmišljate i ako ste neodlučni šta upisati i kojom se profesijom baviti mi Vam nudimo savremene i atraktivne obrazovne profile iz oblasti ekologije i zdravstva na nivou evropskog sistema obrazovanja sa mogućnošću zaposlenja ili daljeg usavršavanja kod nas i u inostranstvu.

Visoka zdravstveno sanitarna škola Visan – Vaš korak u budućnost!

Studijski program je koncipiran po ugledu na programe vodećih evropskih škola. U Visokoj zdravstveno sanitarnoj školi Visan posebna pažnja se poklanja individualnom razvoju veština gde se kroz rad u malim grupama i neposredan kontakt sa profesorima neguje sloboda razmišljanja, kreativnost i podstiče lična inicijativa. Prostorni i tehnički uslovi za studiranje su takvi da su opremljeni savremenim nastavnim sredstvima koja omogućavaju multimedijalnu prezentaciju.Nastavni oblici (predavanja, vežbe, seminari, kolokvijumi, stručna praksa) i proporcija opšte obrazovnih, opšte stručnih i uže stručnih disciplina tako su podešeni da omogućavaju formiranje kvalitetnih visoko obrazovnih stručnjaka, koji mogu neposredno po završetku studija da se angažuju za uspešno obavljanje svih vrsta poslova za koje su se školovali.

1
Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

1 Komentara
0 Replika
1 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najnoviji najviše glasova
jelena vuadinovic

Sta je potrebno zaupis i cena.skolarine