Visoka škola strukovnih studija za menadžment u saobraćaju

 

visoka skoloa strukovnih studija za menadzment u saobracaju nisAdresa: Zetska 2-4, Niš
Telefon: 018/423-82-88
Website: www.vssms.edu.rs
Email: vssms@vssms.edu.rs

Ustanova je osnovana 2005. godine pod nazivom Viša škola za menadžment u saobraćaju i carinu. Osnivač ove visokoškolske ustanove je Udruženje za unapređenje saobraćaja Srbije. Prvi studenti upisani su akademske 2005/2006. godine. Misija škole zasniva se na daljem razvoju studijskih programa primenom najviših svetskih i evropskih standarda, kako bi studije iz oblasti prava i bezbednosti, menadžmenta u saobraćaju i javnim uslugama bile što kvalitetnije. Nastava se odvija kroz osnovne strukovne i specijalističke strukovne studije.

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Pravo na konkurs za upis u prvu godinu osnovnih studija imaju kandidati koji imaju završenu srednju školu svih zanimanja u četvorogodišnjem ili trogodišnjem trajanju i koji polože prijemni ispit.

Prijemni ispit škola realizuje putem kvalifikacionog testa. Kandidati sa završenom četvorogodišnjom srednjom školom, polažu kvalifikacioni (prijemni) test iz opšte kulture i informisanosti.

Kandidati sa završenom trogodišnjom srednjom školom pored testa opšte kulture i informisanosti polažu i test iz sociologije.

🎓KONKURS ZA UPIS 2014/2015

Školarina iznosi 1.390 evra u dinarskoj protivvrednosti.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Pretraga

Testovi za prijemni

testovi za prijemni na fakultetima

Anketa

Da li sami sebe izdržavate tokom studiranja?

Stipendije

Stipendije za studente