Departman za umetnost – Novi Pazar

Adresa: Vuka Karadžića bb, Novi Pazaruniverzitet novi pazar
Telefon: 020/317-754
Website: www.np.ac.rs
E-mail: rektorat@np.ac.rs

Osnovna delatnost ovog departmana je obrazovanje studenata i razvoj naučno istraživačkog rada u oblasti umetnosti. Studijski program pravljen je po uzoru na najsavremenije svetske i evropske sisteme. Nastava se odvija u manjim grupama, kroz osnovne akademske studije, što dodatno podiže kvalitet same nastave.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - DEPARTMAN ZA UMETNOST

OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE (4 godine)

  • Likovna umetnost

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - DEPARTMAN ZA UMETNOST

Na konkurs za upis u prvu godinu osnovnih akademskih studija mogu konkurisati svi kandidati sa završenom srednjom školom u trajanju od 4 godine.

Na prijemnom ispitu polaže se test iz opšteg znanja i informisanosti, kao i test provere sklonosti i sposobnosti (crtanje mrtve prirode, crtanje portreta i figura)

🎓KONKURS ZA UPIS 2017/2018

Školarina za samofinansirajuće studente iznosi 50.000 dinara.

BROJ MESTA - DEPARTMAN ZA UMETNOST

Naziv studijskog programa Budžet Samofinansiranje Ukupno
Likovna umetnost
5
5
UKUPNO 5 5

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*