Departman za umetnost – Novi Pazar

Adresa: Vuka Karadžića bb, Novi Pazar
Telefon: 020/317-754
E-mail: rektorat@np.ac.rs

Osnovna delatnost ovog departmana je obrazovanje studenata i razvoj naučno istraživačkog rada u oblasti umetnosti. Studijski program pravljen je po uzoru na najsavremenije svetske i evropske sisteme. Nastava se odvija u manjim grupama, kroz osnovne akademske studije, što dodatno podiže kvalitet same nastave.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - DEPARTMAN ZA UMETNOST

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - DEPARTMAN ZA UMETNOST

BROJ MESTA - DEPARTMAN ZA UMETNOST

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*