Departman za ekonomske nauke – Novi Pazar

Adresa: Vuka Karadžića bb, Novi Pazar
Telefon: 020/317-754
E-mail: rektorat@np.ac.rs

Na Departmanu za ekonomske nauke Državnog univerziteta u Novom Pazaru obučavaju se stručni kadrovi u oblastima ekonomije, spremni da u svakom trenutku odgovore kompleksnim ekonomskim problemima društva. Kroz nastavni plan i program ovog departmana studenti stiču veštine upravljanja, organizovanja i rešavanja problema, sposobnosti sinteze i analize, prilagođavanje novim promenama i ostale veštine bitne za privredni razvoj društva.

Studijski programi pravljeni su po uzoru na najsavremenije svetske i evropske sisteme. Nastava se odvija po pravilima Bolonjske konvencije, što podrazumeva aktivno učešće studenata u nastavi, kao i rad u manjim grupama, što dodatno podiže kvalitet same nastave. Studijski programi realizuju se u okviru osnovnih akademskih i master akademskih studija.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - DEPARTMAN ZA EKONOMSKE NAUKE

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - DEPARTMAN ZA EKONOMSKE NAUKE

BROJ MESTA - DEPARTMAN ZA EKONOMSKE NAUKE

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

1
Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

1 Komentara
0 Replika
1 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najnoviji najviše glasova
Nikola

Da li je izvodljivo prebacivanje apsolventa sa Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu?