Medicinski fakultet – Beograd

Adresa: Dr. Subotića 8, Beograd
Telefon: 011/363-63-00
Email: mf.bg@med.bg.ac.rs

Medicinski fakultet radi u sklopu Univerziteta u Beogradu i jedna je od najstarijih obrazovnih ustanova. Cilj fakulteta je stvaranje stručnog i obrazovnog kadra koji će u svakom trenutku biti spreman da odgovori kompleksnim problemima u oblasti zdravstva. Nastava se odvija kroz integrisane akademske, specijalističke akademske, specijalističke strukovne, master akademske i doktorske studije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - MEDICINSKI FAKULTET

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - MEDICINSKI FAKULTET

BROJ MESTA - MEDICINSKI FAKULTET

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA - MEDICINSKI FAKULTET

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

28
Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

18 Komentara
10 Replika
16 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najnoviji najviše glasova
Jelena

Koliko poena ukupno je potrebno da bih bila primljena na ove studije?

Aleksa

Sa 82 si sigurno upisala

Lazat

Da li posle privatne medicinske mogu da upise državni medicinski fakultet?

Vesna

I mene to zanima…jel imas odgovor sada?

Sanja

Pohadjam racunarsku gimnaziju, a jako bih volela da se bavim medicinom. Zanima me da li postoje sanse da ja posle ove skole upisem medicinski fakultet, tj da li se moja srednja skola racuna kao i svi ostali smerovi u gimnaziji ili kao strucna skola?

Ivana

Da li imaju postavljena pitanja sa prijemnih ispita na medicinskom fakultetu

Ammy

Da li mogu posle zavrsene ekonomske skole upisati nesto u vezi sa medicinom?

Suncica

Da li je po vasem misljenju bolje da upisem veterinu ili medicinu???Volim oboje,ali ne mogu da se odlucim.

Veterinarka

I moja mlađa sestra (4. godina gimnazije) ima isto pitanje 🙂 Nema tačnog odgovora na ovo pitanje koji može neko drugi da vam da, dakle moraš da odlučiš sama, ali ću ti napisati o svom fakultetu (FVM). Ponavljam i tebi da odluku doneseš sama. Ja sam 6. godina veterine i volim svoj faks, a što je još važnije, volim svoju buduću profesiju. U korist našem faksu ide npr. to što radiš sa životinjama, što je upis neuporedivo lakši na FVM (sada su sva pitanja na prijemnom identična onima koje dobiješ u zbirci, tako da možeš sebi da osiguraš da ćeš… Učitaj još »

Tatjana

Medicina je ubedljivo olja ali iteza

Anastasija Stasha

Medicina je bolja 🙂

Златана

Из којих књига треба учити да би се полагао пријемни на медицини и да ли постоје на овом или неком другом сајту тестови од претходних година?

Marta

I mene ovo zanima, ako moze neko da pomogne.. 😀

Caka

Da li je studijski program Sestrinstvo akreditovan u EU?

Milica

Da li mogu integrisane akademske studije medicine upisati kao vanredni student?

Vukasin

Da li se zna kada je prijemni ispit za integrisane studije medicine 2018. god?

Marko

Da li postoji mogucnost da se iz 2 ili 3 razreda srednje skole upises na medicinski fakultet,a da ostatak razreda polazes vandredno?

Andjela

Zavrsavam za tehnicara za industrijsku farmaceutsku tehnologiju, da li mogu posle te skole da upisem medicinski fakultet?

mamita

Pise da se priloze kopije prilikom konkurisanja,notari u Kralljevu smatraju da ih ne treba overavati zato sto se na uvid prilazu originali.Ko ima odgovor na ovo?

Stoja

Na zalost ne mozes. Ucenici medicinskih skola i gimnazije mogu samo da upisu ovaj fakultet. Ako bas zelis da upises medicinu uvek mozes da se prekvalifikujes, pa da pored tehnicke skole imas zavrsenu i medicinsku ili gimnaziju. Ako ces raditi prekvalifikaciju mozda je bolje da izaberes gimnaziju jer se i biologija i hemija spremaju iz gimnazijskih knjiga.

Stefan

A jel moze posle zubotehnicke smer: zubni tehnicar

Deni

Zanima me sve u vezi specijalistickih strukovnih studija za fizioterapeuta. Kako se rangiraju upisani? Kako je organizovana nastava( u radnom odnosu sam pa me zanima da li je prilagodjeno)? Koliko novih stvari moze da se nauci ? Koliko je primenjivo sve to u praksi?

verica

koliko kosta integrisane studije na engleskom jeziku ,za Srpskog drzavjanima,i da li oni moraju da polozu prijemni ispit,i da li je na engleskom jeziku,isto da li postoje pripreme za upisni i koliko traje ako mora da se polaze upisni.Koliko studenata od tih 60 koje upiosujete po godini (pricam o studentima na engleskom jeziku) i zavrse fakultet na kraju ,koliki je broj njih na kraju 6 god,i zadnje pitanje da li je fakultet priznat u inostranstvu,ili samo u Evropskoj uniji,hvala puno .Verica

maja

Kao student medicine, moram da ti pojasnim neke stvari sto se tice engleske nastave. Vise od 2/3 studenata su Srbi koji nisu mogli da poloze prijemni, upisali su preko nekakvih veza i godinu zavrsavaju uglavnom svi….Engleska nastava je neuporedivo laksa u odnosu na srpsku, lici mi vise na privatni fakultet nego na drzavni jer se vecina ispita polaze pismeno (imala sam uvid u vecinu testova koje su polagali i mogu da ti kazem da na osnovnim studijama to nije dovoljno ni za 6). Jos ne znam osobu koja je pala godinu na engleskoj nastavi, a sest godina studiram medicinu. Mada… Učitaj još »

Mile

Što se nastave na engleskom tiče, činjenice su sledeće… poslednjih godina ima sve više stranaca, upisuje se 100 studenata. Školarina je trenutno 7000eur, ali po ugovoru oni posle svake godine mogu da je promene, a vi po ugovoru ako padnete bilo koj ispit (ne položite ga do oktobra 2) nemate više nikada mogućnost da studirate na srpskom jeziku. Ispiti su teži nego na srpskom jeziku jer se sve radi pismeno, ispit na kome studenti na studijama na srpskom izvlače 3 pitanja mi na engleskom odgovaramo na 100 pitanja koji studenti na srpskom programu mogu da dobiju samo kao podpitanja, samim… Učitaj još »

Boris

Znaci ja ako sam zavrsio elektrotehnicku ja sad ne mogu da upisem ovaj fakultet???

marko

ja sam stomatologiju upisao i zelim da upisem fakultet u beogradu al ja bih hteo nedje gde ima vise praksa nego da se uci dali to ima i koliko kosta

bratislava

Ima Stomatoloski fakultet u Pancevu,4000e je godina. 🙂