Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja – Beograd

Adresa: Blagoja Parovića 156, Beograd
Telefon: 011/353-10-00
Email: dekanat@fsfv.bg.ac.rs

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja je državna visokoškolska ustanova osnovana 1946. godine. Nastava se organizuje na nivoima osnovnih strukovnih, osnovnih akademskih, master akademskih i doktorskih akademskih studija. Zgrada u kojoj se nalazi ova obrazovna ustanova građena je 6 godina, počev od 1962. godine.

Fakultet raspolaže sa: salom za vežbanje, dva veća i dva manja amfiteatra sa kompletnom opremom, dve klasične učionice i dve specijalizovane učionice za informatiku i grupu medicinskih predmeta. Svečana sala i sala dekanata koriste se često za odbrane diplomskih radova. Čitaonica se nalazi u okviru biblioteke i raspolaže sa umreženim računarima.

Fakultet raspolaže i sa otvorenim terenom za fudbal, borilištem za atletiku koje se može koristiti i kao rukometno, odbojkaško i košarkaško igralište. Studentima su na raspolaganju i 4 otvorena teniska terena sa šljakastom podlogom od čega se dva pokrivaju balon salom tokom zimskog perioda.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - FAKULTET SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - FAKULTET SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA

TESTOVI ZA PRIJEMNI - FAKULTET SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA

BROJ MESTA - FAKULTET SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA

Konačne i preliminarne rang liste iz prethodnih godina

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

3
Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

3 Komentara
0 Replika
1 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najnoviji najviše glasova
pajaigov

Molim Vas da mi odgovorite koliko tačno ispita ima na Difu? Ako je moguće za svaku gidinu posebno. Unaored zahvalan Pavle.

hassan

dobar dan.zelim da znam da li na vasem fakultetu postoji smer za nastavnika ili trenera fizicke kulture osoba sa posebnim potrebama

Pro Ars

2006. godine ovaj Fakultet je osnovao Strukovne studije u trajanju od 3 godine sa smerovima : sportsko novinarstvo, sportski memadzment i sportski treneri. Mnogo mladih se upisivalo pune tri cetiri godina na sve ove smerove. Goidisnje se placala skolarina 1000 evra, posebno su se placali kolokvijumi i ispiti, zatim prakticna nastava i naravno udzbenici. Diplomski je kostao 16.000 dinara plus izrada diplome koju izgleda niko nije dobio jer sam cula da su deca dobijala samo nekakve potvrde. Posle cetiri godine FSFV i njegovo rukovodstvo nisu trazili akreditaciju za ova tri smera odn. preinacili su ( verovatno u dogovoru sa nekim… Učitaj još »