Svi gradovi

Pogledajte spisak visokih škola u Srbiji po gradovima. Pronađite osnovne informacije o visokim školama, broj slobodnih mesta za budžet i samofinansiranje, studijski programi, školarina, prijemni ispit i druge korisne informacije. Državne visoke škole u Srbiji studijske programe prilagodile su Bolonjskoj deklaraciji.

Visoke škole u Srbiji

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

ALEKSINAC

ARANĐELOVAC

BEOGRAD

BLACE

ČAČAK

ĆUPRIJA

GNJILANE

KIKINDA

KRAGUJEVAC

KRUŠEVAC

LEPOSAVIĆ

LESKOVAC

NIŠ

NOVI SAD

PIROT

POŽAREVAC

PROKUPLJE

ŠABAC

SREMSKA MITROVICA

SUBOTICA

TRSTENIK

UŽICE

VALJEVO

VRANJE

VRŠAC

ZRENJANIN

ZVEČAN

Pogledajte još