Visoka škola za vaspitače strukovnih studija iz Gnjilana sa privremenim sedištem u Bujanovcu

Adresa: Karađorđev trg bb Bujanovac
Telefon: 017/650-056
Email: vsovgb@open.telekom.rs

Preteča današnje Visoke škole za vaspitače bila je Viša pedagoška škola za obrazovanje vaspitača koja je osnovana davne 1961. godine u Gnjilanu. Osnovni cilj škole je stvaranje obrazovnih strukovnih kadrova, kroz kvalitetnu nastavu u obliku predavanja, vežbi, stručnih praksi, seminarskih radova i dr. Visoka škola za vapsitače bavi se i naučno – istraživačkim radom. Saradnja je uspostavljena sa mnogim predškolskim ustanovama u Bujanovcu, Gračanici, Vranju, Štrpcu kao i sa mnogim drugim institucijama u Srbiji. Privremeno sedište škole je u Domu kulture u Bujanovcu. Nastava se odvija kroz osnovne strukovne i specijalističke strukovne studije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA ŠKOLA ZA VASPITAČE STRUKOVNIH STUDIJA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA ŠKOLA ZA VASPITAČE STRUKOVNIH STUDIJA

BROJ MESTA - VISOKA ŠKOLA ZA VASPITAČE STRUKOVNIH STUDIJA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*