Visoka poslovna škola strukovnih studija – Blace

Adresa: Kralja Petra I 70, Blace
Telefon: 027/371-377
Email: info@vpskp.edu.rs

Škola je osnovana 1958. godine u Prištini i preteča je mnogih fakulteta Prištinskog Univerziteta. Škola 1999. godine menja sedište i od tada je na adresi Kralja Petra I 70, Blace. Osnovni cilj fakulteta je stvaranje visokoobrazovnog kadra u oblasti ekonomije, informatike i menadžmenta, kako bi se potpomogla modernizacija Srbije i podstakao društveni razvoj. Studijski programi usklađeni su sa Bolonjskom deklaracijom. Nastava se odvija kroz osnovne strukovne i specijalističke strukovne studije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA POSLOVNA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA POSLOVNA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

BROJ MESTA - VISOKA POSLOVNA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*