Visoka inženjerska škola strukovnih studija Tehnikum Taurunum – Beograd

Adresa: Nade Dimić 4, Beograd
Telefon: 011/261-82-42
Email: info@tehnikum.edu.rs

Visoka inženjerska škola strukovnih studija Tehnikum Taurunum osnovana je 1959. godine. Od tada je na njoj diplomiralo preko 7.600 studenata. Nastava je prilagođena Bolonjskoj deklaraciji i sprovodi se na dva nivoa: osnovne strukovne i specijalističke strukovne studije. Osnovni ciljevi škole su prenošenje stručnih znanja i stvaranje kvalitetnih kadrova u oblasti prehrambene tehnike i informatike u inženjerstvu.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA INŽENJERSKA ŠKOLA TEHNIKUM TAURUNUM

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - VISOKA INŽENJERSKA ŠKOLA TEHNIKUM TAURUNUM

TESTOVI ZA PRIJEMNI - VISOKA INŽENJERSKA ŠKOLA TEHNIKUM TAURUNUM

BROJ MESTA - VISOKA INŽENJERSKA ŠKOLA TEHNIKUM TAURUNUM

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*