Prijavljivanje za N1 letnju novinarsku radionicu

27/05/2015, 14:01

Prijavljivanje za N1 letnju novinarsku radionicu

N1 letnja novinarska radionica je projekat koji je namenjen studentima završnih godina društvenih fakulteta i diplomiranim novinarima. Cilj je da mladi dobiju priliku da besplatno nauče osnove iz oblasti televizijskog novinarstva.

Tokom radionice, studenti i mladi novinari imaće priliku da rade na televiziji i steknu veštine koje su potrebne u novinarskom poslu. Putem predavanja biće im približen novinarski i redakcijski posao, a moći će i da se upoznaju sa najnovijim trendovima u medijima, sa tehnikom i opremom koja se koristi prilikom snimanja i realizacije programa. Pored toga, dobiće priliku i da steknu i unaprede svoje veštine za pisanje i izražavanje.

N1 besplatna letnja novinarska radionica održavaće se od 6. jula do 15. avgusta 2015. godine, nakon čega će najbolji polaznici dobiti priliku za praksu na N1 televiziji.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara koji je zatim potrebno poslati mejlom na adresu radionica@n1info.com (Subject: BEOGRAD), najkasnije do 6. juna 2015. godine.

27/05/2015, 14:01

Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*